Fii aripile României de mâine

Donează și ajută-ne să oferim speranță semenilor noștri

01.

Impact

Acționăm pentru a avea un impact pozitiv în zone esențiale prin implementarea unor proiecte diverse care să aducă schimbare în bine.

02.

Oportunitate

Susținem activ comunitățile defavorizate, urmărind să îi ajutăm să prospere prin furnizarea instrumentelor și oportunităților necesare.

03.

Compasiune

Sprijinim oamenii cu inimi și minți deschise, cultivând înțelegerea plină de compasiune între semeni pentru a genera schimbarea pozitivă.

Despre Noi

Fundația Mobexpert este o organizație înființată în urmă cu 16 ani, dedicată îmbunătățirii calității vieții comunității prin susținerea unor proiecte concrete în domenii cheie precum sănătate, cultură și educație.

Acționăm pentru a avea un impact pozitiv în zone esențiale prin implementarea unor proiecte diverse care să aducă schimbare în bine. Ne concentrăm eforturile pe inițiative cheie menite să soluționeze probleme stringente și să îmbunătățească viața oamenilor din diferite comunități.

Inițiativa noastră: Impact pozitiv

Ne dedicăm să generăm schimbare pozitivă în societate prin implementarea unor inițiative și proiecte diverse care abordează cele mai des întâlnite provocări sociale din România

Sănătate

Donații pentru echipamente medicale și implicare în reabilitarea secțiilor spitalelor pentru a asigura accesul la servicii medicale de calitate

Educație

Susținerea educației prin burse, finanțarea de proiecte educaționale inovatoare și dotarea școlilor pentru a crește nivelul de educație

Sport

Investiții în infrastructură sportivă, susținerea de evenimente sportive și sprijin pentru tinerii sportivi talentați

Cultură

Susținerea proiectelor artistice și evenimentelor culturale pentru îmbogățirea patrimoniului cultural

Asistență socială

Sprijin și resurse acordate celor aflați în dificultate pentru a avea impact în situațiile de criză

Mediu înconjurător

Implementarea de proiecte sustenabile precum plantări de copaci, reciclare și susținerea inițiativelor de protecție a mediului

Împreună putem schimba vieți

Fiecare donație, oricât de mică, ne apropie de obiectivul nostru comun. Încurajăm pe toată lumea să se alăture efortului nostru și să contribuie cu ce poate pentru cei aflați în dificultate.

Oameni Ajutați
Proiecte Finalizate
Echipamente medicale donate
+
Organizații Partenere

Speranță și Inspirație

Povești de bunătate care ne inspiră și dau sens muncii pe care o depunem

Scroll to Top