Susține fundația

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit pentru susținerea proiectelor Fundației Mobexpert!
E simplu și eficient!

Știai că an de an poți alege să susții entități nonprofit prin simpla redirecționare a 3,5% din impozitul tău pe venit, care, altfel este reţinut anual de stat?

Este necesar doar să completezi Formularul 230 și să îl depui personal la Registratura Administrației Fiscale de care aparții sau să îl trimiți prin curier ori prin poștă cu confirmare de primire la ANAF.

Dacă alegi să redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către Fundația Mobexpert, ai la îndemână cea mai simplă metodă. Nu va mai fi nevoie să te deplasezi sau să îl trimiți prin poștă sau curier.

Formularul 230

Formularul 230 sau Cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat este deja completat cu datele Fundației Mobexpert.

Adaugă datele tale, semnează-l și trimite-l scanat pe:

E-mail

în timp util pentru ca noi să o depunem până la data de 27 mai 2024.

Noi ne vom ocupa să îl depunem și să ne asigurăm că vei contribui astfel la sprijinirea tututor proiectelor speciale de care au nevoie atât de mulți oameni care se bazează pe sprijinul nostru financiar.

Mai mult, ai opțiunea să donezi pe o perioadă de 2 ani (de exemplu, pentru anii fiscali 2023 și 2024). Trebuie doar să bifezi căsuța din formular care indică această opțiune.

Impact și recunoștință

Toate resursele obținute prin această campanie de redirecționare a impozitului pe venit vor fi dedicate educației, asistenței sociale, mediului, sportului și culturii.

Proiectele inițiate de Fundația Mobexpert sunt orientate spre a genera impact social pozitiv în folosul comunității.

Susținându-ne, contribuția ta va avea un impact semnificativ în crearea unei societăți incluzive, în care fiecare persoană primește sprijinul necesar pentru a-și atinge potențialul.

Îți mulțumim pentru că ai decis să facem împreună schimbări pozitive în comunitatea din care cu toții facem parte!

Cine poate redirecționa?

Poți alege să donezi 3.5% din impozitul pe venit, prin completarea formularului 230, dacă în 2023 ai obținut venituri din:

  • salarii și asimilate salariilor;
  • pensii;
  • activități independente/activități agricole, impuse pe bază de normă de venit;
  • activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, pentru care impozitul se reține la sursă;
  • drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real;
  • cedarea folosinței bunurilor, pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.
Scroll to Top