FRAȚII SIRBU AU NEVOIE DE AJUTORUL TĂU

„Copilașii mei vor muri dacă nu strâng urgent suma enormă de 690.000 dolari pentru transplant de măduvă. Implor ajutor!  Nu știu de ce Dumnezeu vrea să-mi ia copiii. Doi copii am și amândoi vor muri!” –  Olga Sirbu, mama fraților Sirbu

Alexandru și Tatiana suferă, amândoi, de imunodeficiență primară combinată, o boală care se manifestă prin lipsa sistemului imunitar, fapt care le pune micuților viața în pericol în orice moment. Tatiana s-a îmbolnăvit brusc, iar în urma numeroaselor investigații la medic părinții au aflat că nu are sistemul imunitar dezvoltat. Situația este atât de gravă încât și un simplu strănut în apropierea sa îi poate fi fatal. 

În cazul micuțului Alexandru, totul părea perfect la naștere, însă imediat după au apărut primele semne ale bolii. Ulterior, părinții au aflată că, la rândul său, Alexandru suferă de aceeași boală ca Tatiana. Corpul lor este un magnet pentru viruși și bacterii care distrug tot organismul. Singura salvare a celor doi frați vine dintr-un transplant de măduvă, o intervenție costisitoare, dar atât de necesară în acest caz. 

„În sufletul meu de mamă există doar disperare. Îmi strig durerea în gura mare și rog ajutorul oamenilor pentru a-mi salva copilașii. Trebuie să-mi salvez copilașii, dar nici în zece vieți nu voi putea să strâng 690.000 dolari singură.” –  Olga Sirbu, mama fraților Sirbu

Până în prezent, familia Sirbu a reușit să strângă în total 339.408 dolari, însă până la atingerea sumei complete de care aceștia au atâta nevoie este necesar ajutorul nostru, al tuturor. 

Donațiile se pot face prin metodele de mai jos cu mențiunea FRAȚII SIRBU:

Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociația Noel

cu cardul: https://asociatianoel.ro/doneaza/doneaza-cu-cardul

BT Pay: 0752076131

Revolut https://bit.ly/revolutnoel

Paypal: asociatianoel@gmail.com

Scroll to Top